MENI ZAPRI

Levo x Piška Pop Up

PiratePiska_LxP_1
???? ? ???̌?? ??? ?? ???? ?. ?. ??. ??????? ????

➧ ???? ? ???̌??? ???? ???̌??? ?̌???, ? ???? ?????? Ne, ne, nasproti Podhoda Ajdovščina bomo v začetku oktobra odprli vrata najbolj svetle izložbe prve ljubljanske poslovne ????????? ??????? ter pod eno streho združili moči in ideje o skupinskem ??? ??-?.

⛯ ??????????? ????????? ???? ter ?????? ???̌?? smo se vsak iz svojega studia za tri dni preseli ? ?????? ??????? ??????? in tam na ogled postavili keramične izdelke in oblačila. Za kaj več pa se je že splačalo prit pogledat. Pa potipat. Pa se podružit.

☻?????? smo bili vsakega ?????? in čeprav so trenutni ukrepi v zaprtih prostorih zapovedovali omejeno gibanje, je v našo prid ???? ??????? ??????? ????̌?̌??, kjer smo si lahko na varni razdalji pošiljali poljubčke in pozdravčke.

⛾ ?? ?̌? ???̌ ????????? je poskrbela ???????? svojimi pitami, za protiutež pa smo mi v ????????? ?̌????????? postregli ?????̌ ?̌????? ?? ?????? ???? ???? ????, ki so bili, prav tako kot ostali izdelki, pripravljeni na posvojitev. Ker, kdo ne bi želel štamperla za domov?

☼ ???, ?? ???? smo ???̌??? ? ???????? ?????. Z mal mete. Ker se še nismo poslovili od poletja in, ker menimo, da sta vonj po svežih rožah in muzika vse kar rabiš za en fin oktobrski petek.

Pač, hudo je blo, no.

Lp,

tvojih 5 prijateljev

Piška
Anja
Rok
Matic
Tomislav

Share your thoughts