MENI ZAPRI

Levo x Piška Pop Up

PiratePiska_LxP_1
𝗟𝗘𝗩𝗢 𝘅 𝗣𝗜𝗦̌𝗞𝗔 𝗣𝗢𝗣 𝗨𝗣 𝗦𝗛𝗢𝗣 𝟴. 𝟵. 𝟭𝟬. 𝗢𝗞𝗧𝗢𝗕𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟭

➧ 𝗟𝗲𝘃𝗼 𝗸 𝗣𝗶𝘀̌𝗸𝗶? 𝗟𝗲𝘃𝗮 𝗣𝗶𝘀̌𝗸𝗮? 𝗖̌𝗮𝗸𝗶, 𝗮 𝗹𝗲𝘃𝗮 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮? Ne, ne, nasproti Podhoda Ajdovščina bomo v začetku oktobra odprli vrata najbolj svetle izložbe prve ljubljanske poslovne 𝘴𝘵𝘰𝘭𝘱𝘯𝘪𝘤𝘦 𝘔𝘦𝘵𝘢𝘭𝘬𝘢 ter pod eno streho združili moči in ideje o skupinskem 𝘱𝘰𝘱 𝘶𝘱-𝘶.

⛯ 𝗢𝗯𝗹𝗶𝗸𝗼𝘃𝗮𝗹𝗰𝗶 𝗗𝗲𝗹𝗮𝘃𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗟𝗲𝘃𝗼 ter 𝗣𝗶𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗣𝗶𝘀̌𝗸𝗮 smo se vsak iz svojega studia za tri dni preseli 𝘷 𝘴𝘬𝘶𝘱𝘯𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘔𝘦𝘵𝘢𝘭𝘬𝘦 in tam na ogled postavili keramične izdelke in oblačila. Za kaj več pa se je že splačalo prit pogledat. Pa potipat. Pa se podružit.

☻𝗩𝗲𝘀𝗲𝗹𝗶 smo bili vsakega 𝗼𝗯𝗶𝘀𝗸𝗮 in čeprav so trenutni ukrepi v zaprtih prostorih zapovedovali omejeno gibanje, je v našo prid 𝘱𝘳𝘦𝘥 𝘔𝘦𝘵𝘢𝘭𝘬𝘰 𝘰𝘨𝘳𝘰𝘮𝘯𝘢 𝘱𝘭𝘰𝘴̌𝘤̌𝘢𝘥, kjer smo si lahko na varni razdalji pošiljali poljubčke in pozdravčke.

⛾ 𝗭𝗮 𝘀̌𝗲 𝘃𝗲𝗰̌ 𝘀𝗹𝗮𝗱𝗸𝗼𝗿𝗷𝗮 je poskrbela 𝘝𝘦𝘨𝘢𝘯𝘪𝘬𝘢 svojimi pitami, za protiutež pa smo mi v 𝘶𝘯𝘪𝘬𝘢𝘵𝘯𝘪𝘩 𝘴̌𝘵𝘢𝘮𝘱𝘦𝘳𝘭𝘪𝘩 postregli 𝘥𝘰𝘮𝘢𝘤̌ 𝘴̌𝘯𝘰𝘱𝘦𝘤 𝘪𝘯 𝘨𝘳𝘦𝘯𝘬𝘰 𝘤𝘰𝘭𝘥 𝘣𝘳𝘦𝘸 𝘬𝘢𝘷𝘰, ki so bili, prav tako kot ostali izdelki, pripravljeni na posvojitev. Ker, kdo ne bi želel štamperla za domov?

☼ 𝗔𝗷𝗮, 𝗽𝗮 𝘃𝗶𝗻𝗼 smo 𝗺𝗲𝘀̌𝗮𝗹𝗶 𝘇 𝗯𝗲𝘇𝗴𝗼𝘃𝗶𝗺 𝘀𝗼𝗸𝗼𝗺. Z mal mete. Ker se še nismo poslovili od poletja in, ker menimo, da sta vonj po svežih rožah in muzika vse kar rabiš za en fin oktobrski petek.

Pač, hudo je blo, no.

Lp,

tvojih 5 prijateljev

Piška
Anja
Rok
Matic
Tomislav

✀ 𝗣𝗶𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗣𝗶𝘀̌𝗸𝗮
◉ 𝗔𝗻𝗷𝗮 𝗥𝗮𝗱𝗼𝘃𝗶𝗰́
𝗥𝗼𝗸 𝗢𝗯𝗹𝗮𝗸
▣ 𝗙𝗹𝗼𝗮𝘁
✹ 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗞𝗿𝗻𝗮𝗰̌

Share your thoughts