MENI ZAPRI

DELAVNICA

Ideja za prenovo dedkove mizarske delavnice je nastala v začetku leta 2013 z namenom, da se uredi večnamenski prostor za razvijanje in uresničevanje Pirate Piška idej ter omogoči mesto za uresničitev projektov tudi drugim. Skozi leta je postala Pirate Piška Delavnica odprt prostor, kjer lahko hkrati nastaja več projektov ali deluje več skupin.

V delavnici je več ločenih delovnih površin tako za delo z računalnikom kot tudi za večje projekte. Prostor je svetel in tako primeren tudi za fotografske in video dejavnosti. Za potrebe sitotiska je v uporabo karusel s štirimi glavami in osvetljevalka za razvijanje sit, ter skupna pralnica in čajna kuhinja. Po potrebi je na voljo tudi prostor za shranjevanje (npr. opreme ali izdelkov) in v bližnji prihodnosti še urejen manjši mizarski prostor.

Na tem mestu bi se rada iz srca zahvalila vsem, ki ste mi ali mi še vedno tako in drugače stojite ob strani in mi pomagate pri nadgradnji Pirate Piška Delavnice.

Če te zanima dnevno ali mesečno najemanje prostora ali opreme za sitotisk, mi piši na hello@piratepiska.com.

SITOTISK

Majice, puloverje in vrečke tiskam tudi po naročilu. Za več informacij piši na hello@piratepiska.com.

V Pirate Piška Delavnici je za potrebe sitotiska v uporabo karusel s štirimi glavami in osvetljevalka za razvijanje sit ter skupna pralnica. Če si vešč/a tiskanja ali te to samo zanima, se lahko preizkusiš tudi sam/a. Kar pogumno.