MENI ZAPRI

KONTAKT

Kontaktiraš me lahko prek kontaktnega obrazca, facebooka ali instagrama ali direktno na hello@piratepiska.com.
Na e-pošto odgovarjam od ponedeljka do petka med 10.00 in 18.00 z izjemo praznikov.

Osebni prevzem naročil
Za vse, ki želite naročilo prevzeti sami, ga lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v Pirate Piška HQ v Mengšu vsak ponedeljek med 17. in 20. uro. Če vam ta opcija ustreza, mi prosim pošljite elektronsko sporočilo.

Pomembno
V Pirate Piška Shopu velja pravilo, da naročeni izdelki s plačilom na TRR ne bo odposlani dokler plačilo ne bo nakazano na bančni račun.
Prav tako velja pravilo, da se rezervacija izdelka, ki ni bila prevzeta, po 1 tednu prekine. Toliko v vednost. Hvala za razumevanje.


IZDELKI

Kako in kje Pirate Piška izdelujete svoje izdelke?
Pirate Piška izdelke izdelujem v delavnici, ki se nahaja v okolici Ljubljane. Pod to znamko sitotiskam avtorske ilustracije na majice, puloverje in nogavice ter šivam različne nahrbtnike, predvsem pa s tem združujem ljubezen do ročno narejenih in trajnostnih izdelkov. Pri sami izdelavi se mi zdi zelo pomembno, da šivam in tiskam sama, da so materiali lokalnega izvora, majice iz organskega bombaža in z Fair Wear certifikatom Prav tako si prizadevam, da je končni izdelek ljudem dostopen.

Vsi tiskani izdelki so natisnjeni v tehniki ročnega sitotiska in se včasih med seboj rahlo razlikujejo.
Slednje ne gre razumeti kot napako, saj je vsak izdelek unikaten.

Kako (po)skrbim za Pirate Piška izdelke?
Pirate Piška izdelki s sitotskanim motivom bodo zdržali dlje, če jih prvič operete ročno, v topli (ne vroči) vodi. Naprej jih lahko perete v pralnem stroju, vendar naj temperatura ne bo višja od 40°C. Vedno perite s podobnimi barvami, brez belila, likajte pri nizki temperaturi na notranji strani in nikoli direktno po tisku. Nahrbtniki narejeni iz vodotesnega platna in/ali umetnega usnja se čistijo z mokro gobico in nikoli v pralnem stroju. Navodila za pranje in vzdrževanje so priložena vsakemu nakupu.

Lahko izdelaš nahrbtnik tudi po moji želji?
Na žalost v tem v tem trenutku še ne. Izdelava nahrbtnika po meri vzame veliko časa in trenutno ne morem prevzeti takih naročil.

Lahko pa izdelam že obstoječ nahrbtnik z logotipom po vaši želji, taki nahrbtniki so več kot primerni za poslovna darila. Za taka naročila me lahko kontaktiraš na hello@piratepiska.com in mi zaupaš vaše želje.

Kaj pa majico po naročilu?
Tudi to zaenkrat žal mi mogoče, ampak to nima nič opraviti s časom. Če me sprašuješ, ali lahko natiskam eno majico in morda še eno za prijatelja, potem predlagam, da raje razmisliš o digitalnem tisku. Sama se namreč ukvarjam s sitotiskom, ki je primeren samo za večje naklade.

Če te zanima naročilo 20 ali več majic, puloverjev ali vrečk, potem je zate pravi zavihek DELAVNICA, kjer najdeš vse potrebne informacije glede sitotiska.

Z izdelkom, ki sem ga prejel/a, je nekaj narobe!
Res mi je žal, da se je to zgodilo. Če je prišlo do težave z naročilom, ki si ga prejel/a, prosim, da mi nemudoma pošljete fotografijo izdelka in zraven pripišeš številko naročila. Z veseljem ti bom pomagala pri reševanju tega problema.

Zanima me prodaja Pirate Piška izdelkov na svoji spletni strani / v moji trgovini!
Za povpraševanje na drobno ali distribucijo prosim izpolni kontaktni obrazec na spletni strani in z veseljem se bomo dogovorili za sodelovanje.


NAROČILO

Kako lahko opravim nakup na Pirate Piška spletni strani?
Preprosto. Izberi izdelke, ki so ti všeč, nato jih dodaj v košarico in odklikaj do blagajne. Prikazal se bo obrazec, ki ga izpolniš (podatki so potrebni za uspešen nakup in dostavo izdelkov). Sistem te bo vodil do načina plačila in ko opraviš nakup, te bo na tvojem elektronskem naslovu že čakala potrditev o opravljenem nakupu.

Po oddaji naročila nikoli nisem prejel/a potrditvenega e-poštnega sporočila!
Potrditve naročila se pošljejo takoj, lahko pa se zgodi, da naše e-poštno sporočilo včasih nenamerno zaide naravnost v mapo neželeno (spam). Prosim, preveri tudi to mapo. Če tudi tam ni našega potrditvega mejla, potem prosim izpolni kontaktni obrazec na naši spletni strani in z veseljem ti bomo pomagali. Če ne poznaš številke svojega naročila, pripiši zraven še  ime, priimek in naslov, ki si ga navedel/a ob oddaji naročila, da ga bomo lahko preučili.

Ali lahko dodam ali odstranim izdelke iz mojega naročila?
Ko je naročilo enkrat oddano, na žalost ne moremo narediti nobenih sprememb ali zamenjave. V vsakem primeru se lahko obneš na nas preko kontaktne strani in če naročilo še ni bilo oddano na pošto, bomo lahko preklicali tvoje naročilo.

Želim preklicati svoje naročilo!
Si si premislil/a? Naredil/a napako? Ni panike! Čim prej nam prosim piši prek našega kontaktnega obrazca, da bomo lahko pravočasno prekinili tvoje naročilo. Ko je bilo naročilo enkrat oddano, potem ne moremo več odpovedati pošiljke, v vsakem primeru pa ponujam 30 dnevno vračilo blaga.

Moje naročilo ni prispelo!
Prosim piši nam prek kontaktnega obrazca, da lahko začnemo preiskavo pri Pošti Slovenije ali z DPD kurirjem v zvezi s pogrešanim naročilom, vendar dokler manjkajoči paket ni vrnjen v Pirate Piška HQ ali dokler ni uradno razglašen za izgubljenega, pred tem ne moremo odpovedati naročila ali povrniti stroškov nakupa. Hvala za razumevanje.


PLAČILO

Kateri načini plačila so možni na Pirate Piška spletni strani?
Plačilo lahko opraviš po povzetju, na TRR, ali preko Paypala.

Nimam PayPala, ali lahko plačam tudi kako drugače?
Prebivalci Slovenije lahko plačilo opravijo tudi z s plačilom prek obrazca UPN.


Vse cene so zaračunane v evrih (€). Valute ni mogoče spremeniti.


DOSTAVA

Pirate Piška se zavzema, da se pri pakiranju in pošiljanju naročil izogiba nepotrebni plastiki.
Naročeni izdelki so skrbno zapakirana v kartonsko embalažo ali ovojnico, ki ne vsebuje plastike.

Ali pošiljate tudi izven meja Slovenije?
Pirate Piška pošilja svoje izdelke po celem svetu!

Koliko znašajo stroški dostave?
Slovenija:
Stroški dostave znašajo 4,00 € ter so brezplačni pri naročilih nad 100,00€.
Ostalo: Stroški dostave za države izven Slovenije so fiksni in znašajo 9,00 €.

Če je naročilo preobsežno in stroški pošiljanja presegajo fiksne stroške, potem se bomo obrnili na vas in vas o dodatnih stroških dostave obvestili. Države, ki niso članice EU, lahko dodatno zaračunajo davek in / ali carino, ki pa niso vključene v fiksne stroške pošiljanja.

Stroški pakiranja in dostave so vključeni v ceno izdelka z izjemo pošiljanja v Ameriko, Afriko, Avstralijo, Azijo, kjer lahko pride do dodatnih stroškov pošiljanja. V tem primeru vas bo prodajalec obvestil. Prodajalec ni odgovoren za kakršno koli zamudo, ki jo povzroči dostavna služba.

Ali je možen tudi osebni prevzem?
Seveda! Za vse, ki želite naročilo prevzeti sami, ga lahko po predhodnem dogovoru prevzamete v Pirate Piška HQ v Mengšu vsak ponedeljek med 17. in 20. uro. Če vam ta opcija ustreza, mi prosim pošljite elektronsko sporočilo.

Katere metode dostave so na voljo?
Slovenija – Pošta Slovenije
UK / Evropa – DPD kurirska služba
International – DPD kurirska služba

Kako dolgo traja postopek za obdelavo naročila?
Izdelke, ki so na zalogi, odpošljem v roku 3-5 delovnih dni. Izdelke, ki niso na zalogi, ki so izdelani ročno in nasploh potrebujejo za izdelavo več časa, pa odpošljem v roku 10-ih delovnih dni. Če se želiš prepričati, kdaj bo tvoje naročilo odposlano, prosim piši na hello@piratepiska.com.

Če je naročilo kombinirano (en izdelek je na zalogi, drugega ni), te o tem pred obdelavo naročila obvestim po elektronski pošti.

Kako dolgo traja, da naročilo prejmem?
Čas dostave se lahko razlikuje. Večina naročil oddanih v območju Slovenije prispe v roku 1-3 delovnih dni. Mednarodna naročila lahko potujejo tudi do 21 dni.

Želim spremeniti svoj naslov za pošiljanje.
Piši nam preko naše kontaktnega obrazca in preverili bomo kaj se da storiti. Načeloma žal ne moremo spremeniti podatkov za pošiljanje, ko je bilo naročilo enkrat obdelano, prav tako ne moremo spremeniti poti dostave, ko je bilo naročilo odposlano.


ZAMENJAVA / VRAČILO IZDELKA

Kako lahko zamenjam / vrnem spletni nakup?
Prosimo, da obiščeš našo kontaktno stran in z veseljem ti bomo pomagali. Kupljen izdelek lahko vrneš 15 dni od dneva nakupa. Po 15-ih dneh vam kupljenega izdelka nismo več dolžni zamenjati ali vrniti denar.

Da lahko izdelek vrneš, mora ta biti nepoškodovan, nenošen, neuporabljen in v enakem stanju kot si ga prejel/a. Izdelek mora biti v originalnem pakiranju. Za uspešen zaključek postopka vračanja potrebujemo od vas tudi originalen račun oziroma potrdilo o nakupu. Personalizirane izdelke (izdelke po naročilu) ni mogoče vrniti za gotovino.

Izdelki v razprodajah
Kadar kupujete izdelke v posebnih akcijah (razprodajah), teh  žal ni mogoče vrniti. Vrnete lahko samo izdelke, ki ste jih kupili po redni ceni. V tem primeru vam lahko vrnem vrednost plačila.

Poštnina pri zamenjavi izdelkov
Stroške, ki nastanejo pri zamenjavi artikla, krije stranka. Čas dostave zamenjave izdelka je odvisen od lokacije stranke. Priporočamo, da pošiljke oddajate priporočeno (na pošti izpolnite obrazec za priporočeno pošiljanje). Pirate Piška ne more zagotoviti prejetja izdelka za zamenjavo brez tovrstnih dodatnih poštnih storitev.

Prosim, da upoštevate, da so vsi nakupi, opravljeni prek prodajalca tretje osebe, izvzeti iz naše politike vračanja in da bodo za njih veljale posebne prodajne politike, nad katerimi nimamo nadzora.


VRAČILO DENARJA

Ko prejmemo in pregledamo vaše vrnjeno naročilo, vam bomo o tem obvestili preko e-poštnega sporočila. Prav tako vas bomo obvestili o odobritvi ali zavrnitvi vračila. Če je vračilo odobreno, vam bomo v nekaj dneh na vašo kreditno kartico ali tekoči račun nakazali vračilo za vrnjene izdelke. Prosim upoštevajte, da vam lahko povrnemo kupnino samo za izdelke po redni ceni, na žalost ne moremo povrniti denarja za izdelke kupljene po znižani ceni.

Nisem dobil/a vračila!
Če še niste prejeli vračila, najprej preverite svoj bančni račun. Morda bo trajalo nekaj dni, preden bo vračilo vidno na vašem računu. Nato stopite v stik z vašo bank, pogosto traja nekaj časa da banka obdela vračilo.

Če ste storili vse zgoraj navedeno in kljub temu še vedno niste prejeli vračila, mi prosim pišite na hello@piratepiska.com.

 

Politika zasebnosti za spletno stran www.piratepiska.com.

Pirate Piška se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1 ter za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupcev: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum nakupa.

Pirate Piška navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega elektronskega naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za kakršnakoli vprašanja lahko vedno preprosto pošlješ elektronsko sporočilo na naslov hello@piratepiska.com.