MENI ZAPRI

Pop-Upstart: Pirate Piška in Špela Senica, Projektna pisarna Centra za kreativnost v Mariboru (2019)

V ciklu dogodkov Pop-Upstart Center za kreativnost Mb vsak mesec gosti slovenske oblikovalce z različnih področij kreativnega in kulturnega sektorja. Želja je spodbujati podjetništvo kreativcev, predvsem s promocijo inovativnih, trajnostnih in oblikovno zanimivih produktov.

Meseca maja sva se predstavili skupaj s Špelo Senica ter za dva dni zavzeli Projektno pisarno in jo preuredili v svoj razstavni prostor.  Na predstavitvenem pogovoru smo se dotaknili tematike ustvarjalnega in poslovnega procesa mladih blagovnih znamk, kako se s tem spopadava sami ter kakšni so najini plani za prihodnost.

CzK Mb, hvala za povabilo.

Pirate Piška POP UP Shop, Atelje Bernik (2019)

Po treh mesecih dela v zaodrju sem 1. Aprila spet odprla spletni Pirate Piška shop, predstavila novo in hkrati tudi stalno kolekcijo unisex nahrbtnikov. Temu sledi še predstavitev od blizu. Tokrat v fotografskem ateljeju Bernik v središču Ljubljane.

Pop up shopi so odlična priložnost za vse, ki si izdelke ogledujete preko spleta, raje pa bi jih videti od blizu, potipali med prsti in nežno pobožali, prijeli pod roko in odpeljali domov. Poleg tega pa je to odlična priložnost, da tudi jz spoznam vas, drage pirate prijatelje.

Pirate Piška 5LETKA, Petek Petnajsti Pritličje (2017)

Ob tej priložnosti sem pripravila posebno kolekcijo nahrbtnikov s sitotiskanimi motivi ilustracij iz /Platonik/ kolekcije!

Zakaj posebno? Ker je bila to zadnja kolekcija takšnih nahrbtnikov. Svojo pot sem leta 2012 začela prav z izdelovanja handmade nahrbtnikov; najprej so bili Basik, kasneje so se jim pridružile še Palme in po petih letih čutim, da se od njih lahko poslovim in nadaljujem z novimi. Obračam nov list in veselim se vsega, kar bo to prineslo! H5!

/Platonik/ Pop Up Shop, UAUU (2017)

Začetek poletja smo proslavili s prvim uradnim Pirate Piška Pop Up Shopom! Z Bevog pivom smo nazdravili novi kolekciji majic /Platonik/, ki je prva v celoti iz organskega bombaža in z fair wear certifikatom! Poleg tega pa so bile na ogled še majice, vrečke in nogavice iz preteklih kolekcij, par special re-printov ter nahrbtniki in značke. Na otvoritvi smo jedli tudi kimči sendviče.

Hvala vsem, ki ste prišli!