MENI ZAPRI

Garden pop-up shop ft. Fržek x Liturgy x Pirate Piška

Na zadnjo junijsko soboto smo se družili na najlepši ulici ljubljanskega središča in širšemu občestvu predstavile svoje najnovejše handmade izdelke, da s(m)o jih lahko končno v živo okusili, povohali ter začutili med svojimi prsti! Sladke plant-based dobrote bodo poskrbele za naše brbončice, za dvig energije častimo skodelico kave, poleg tega pa pripravile smo tudi S–R–E–Č–E–L–O–V! Waw! Waw! Waw!

Fržek, Liturgy in moja malenkost smo 3 dekleta in žene, na prvi pogled morda zelo različne, vendar nas druži neverjetna ljubezen do ročno narejenih izdelkov ter skrb za naš planet. To se kaže predvsem pri snovanju novih izdelkov, ko se po svojih najboljših močeh trudimo, da le-ti ohranjajo ekološko ozaveščeno noto. To v našem primeru pomeni predvsem uporaba lokalnih in naravnih sestavin, izogibanje uporabi plastike, prav tako delovati zero waste in vedno fair wear.

Na to posebno soboto so tako na eni strani dišali parfumi z eteričnimi olji in sveče, na drugi okusni namazi in slani prigrizki, na tretji pa so bili na ogled ročno tiskanje majice in nahrbtniki. Vmes smo postregle še kavo, pite in druge sladkiše, vse skupaj pa združile v simpatično zmes dobrot, glasbe in sramežljivih pogovorov. Uff, fino je bilo.

Po koncu Garden Pop Up Shop–a smo skupaj odšli na Parado ponosa!

Share your thoughts