MENI ZAPRI

Wild Thing | yoga with heart

V začetku poletja me je kontaktirala Kat. Prebranega sem se razveselila, saj sem jo kot učiteljico joge poznala že iz instagrama. V veliko čast in veselje pa mi je bilo, ko sem prebrala, da jo zanima sitotisk na organske majice ter vsega kar je sledilo v naslednjem mesecu, dokler niso bile majice natiskane in se je s tem najin projekt zaključil. Srčno upam, da to ne pomeni tudi konec najinega poznanstva, saj je Kat oseba s katero želiš ohraniti stike in biti v njeni bližini.

Kat, hvala tudi za razumevanje. Čeprav preproste, so bile majice precejšen izziv iz katerega sem se na koncu marsikaj naučila. Med prvim poskusom in zadnjo z vso natančnostjo odtisnjeno majico je, zaradi vsega kar se živemu človeku lahko pripeti, minilo kar nekaj časa.Hvala tudi za tvoj fitback. Zaradi tega vem zakaj to delam.

Po predlogi ilustracij Vide Iglicar sem za Wild Thing | yoga with heart  ročno natiskala dva motiva, Luno in Tačke, oba z majhnim logotipom Wild Thing na sprednji strani.⁣ Od končne cene majice se 5 EUR od prodaje namenja @moroccoanimalaid in @imsoneproject za podporo projektu NoMad Dogs v Maroku. Vse majice so narejene iz organskega bombaža (GOTS) ter izdelane izključno iz trajnostne energije pridobljene iz vetrne in sončne energije.

 

Več o Slow Flow / Jogi Nidri / Yoni Shakti / Karma jogi lahko prebereš na Wild Thing | yoga with heart spletni strani. Namaste.

f / m: Kat in Mateja Skraba

Share your thoughts