MENI ZAPRI

Skodelica kave

COFFEE_spl str

V teh sila posebnih in težkih časih se vsak s svojo prihodnostjo sooča po svoje. Kljub temu pa se preko omrežij s tem soočamo tudi skupaj. Dnevno se zame stvari niso zares spremenile, šivalni stroj ali komp še vedno prižigam z namenom, da nadaljujem s tem kar sem si zamislila že konec lanskega leta. V nastajanju so novi mali in veliki nahrbtniki, majice in zanimiva sodelovanja.

Kreiranje je del mene, pronica skozi vse pore mojega telesa in težko se soočam s tem kako naprej. Mogoče celo malo v zanikanju ustvarjam po začrtanem planu, ker drugače pač ne znam. Vse to v upam, da bo jutri ali pojutrišnjem. Ni druge.

Moje delo lahko podpreš tudi s skodelico kave. Z nakupom virtualne skodelice kave podpreš vse tiste odtenke mojega dela, ki ponavadi ostanejo očem skrite. Lahko z eno ali več njih. Za vsako pa ti bom iz srca hvaležna. Vsaka, še tako majhna gesta, šteje.

❯Buy Me A Coffee❮ je spletno stičišče različnih ustvarjalcev, ki omogoča, da lahko neposredno in z vrednostjo ene ali več skodelic kav podpreš naše delo. Na omenjenem naslovu najdeš tudi moj ustvarjalni paket poznan pod imenom Pirate Piška. Za vsako skodelico ti bom neizmerno hvaležna.

KAKO ❯❯ Odklikaj na www.buymeacoffee.com/piratepiska
ZAKAJ ❯❯ Ker trenutno potrebujem mal vzpodbude #tbh #fuckkorona
⦿ ŽELIŠ VEČ ❯❯ Pirate Piška ❯Buy Me A Coffee❮ Manifesto

Sej veš, da sem rada transparetna, ane? Pirate Piška ❯Buy Me A Coffee❮ Manifesto je vpogled za zaveso, da vidiš kje potrebujem malenkost podpore. Takšne ali drugačne. Da veš kje in kako se melje to kavo. Da ti povem kakšno pijem. Iskreno torej o konkretnih dejavnosti za katere je suport v obliki skodelice kave več kot dobrodošel.

P.S. Samo povem, da nimam nobenih težav s klasičnimi prijemi na socialnih omrežjih, kot so like–share–invite–itd. Klasika je kul. Pa vsi našteti predlogi so popolnoma brezplačni.

Kave v potokih, prosim. Hvala.
Z ljubeznijo, Tjaša Piška ⛯

Share your thoughts