MENI ZAPRI

mestni mačjak

v veliko veselje mi je sodelovati z Mestnim mačjakom! ne samo, da je 100% izkupiček namenjen prostoživečim mucicam, njihovi hrani in oskrbi, tudi vsi izdelki, ki sem jih natiskala za Mačjak, so iz 100% organskega bombaža, vse za mačji boljši jutri.

Mestni mačjak na Tomšičevi ulici v Kranju je prostor v katerem bodo dobrodošli vsi, tako tisti dvonogi kot štirinogi, je tudi prostor za različne delavnice, prodajo unikatnih izdelkov in izdelkov iz druge roke. izkupiček vseh dejavnosti je vedno namenjen za pomoč živalim v stiski.

navdih za projekt je ekipa dobila ko so Darkotu in Viktorju, dvema zavrženima kranjskima mačkonoma, nudili pomoč pri iskanju lepšega življenja.

za mačjak sem v sodelovanju z The Balletcats natiskala Screaming cat vrečke ter baseball majice z logotipom Mestnega mačjaka in Cats forever majice za katere je napis grafično oblikoval Marko Klemen / Po Dežju. hvala Maša Štrikula za zaupanje ♥ naročila in več informacij na mestni.macjak@gmail.com

f: Mestni mačjak

kolaži so nastali iz Mašinih fotk, -verjetno jo poznaš kot Štrikulo, ki štrika hude ogrlice! Mašo sem spoznala, ko me je kontaktirala, če bi sodelovala na 1.licitacijah, kjer so zbirali sredstva za Mestni mačjak, ja seveda! zadnja f: Katja Gričar

Share your thoughts