MENI ZAPRI

Mesec oblikovanja ’18

DESIGN² EXPO AND TASTE FASHION je dogodek v okviru Meseca oblikovanja na katerem smo se s svojimi kreacijami predstavili izbrani mladi modni oblikovalci iz Slovenije in regije.

V oktobru ’18 sem bila povabljena na Mesec oblikovanja, da predstavim Pirate Piška izdelke in odločila sem se, da bo fokus vržem na nahrbtnike. Pripravila sem različne tipe, velikosti in tudi, posebej za to priložnost, zelene in viola /Simple/ Nahrbtnike, saj se mi je dogodek zdel odlična priložnost, da eksperimentiram tudi z barvami. Tako je nastala mini serija barvnih /Simple/ Nahrbtnikov, drugi pa v klasičnih PPx barvah, torej v črni, sivi in beli. Modeli pa niso ostali samo klasični, na ogled in za otip sem pripravila tudi nekaj novih različic /Medium/ in /Large/ Nahrbtnikov. Slednji bodo definitivno ostali v PPx kolekciji, žal pa ne morem isto reči za zelene in viola nahrbtnike. Ti bodo ostali samo v eksperimentalni fazi.

Seveda na široko pozdravljam dogodke, ki dajejo priložnost tudi mladim oblikovalcem, vendar si želim, da bi bili bolj dostopni in bi še širše odprli svoja vrata ter privabili večje število ljudi.

f1-7: Tjaša Piška f: Vanja

Share your thoughts